Selçuk Geçer en çok kazandıracak yatırımı açıkladı! 2023 yılında buna yatıran çok kazanacak: Ne altın, ne dolar

Selçuk Geçer en çok kazandıracak yatırımı açıkladı! 2023 yılında buna yatıran çok kazanacak: Ne altın, ne dolar

Son zamanlarda hızlı bir şekilde dalgalanan piyasaya dair ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi. Uzun zamandır sessizliğini koruyan uzman dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye'de dolar kuruna dair iddialı tahminleriyle bulunan uzman isim tek tek anlattı. Dolara yönelik baskı ve yasakları dile getiren Selçuk Geçer en çok kazandıracak yatırımı açıklayarak net tarih verdi. İşte tüm detaylar...

"NE ALTIN NE DOLAR KAZANDIRACAK"

Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar ile birlikte konuşmasına başlayan uzman isim tek tek anlattı. Dolar kurunun gün içerisinde 19,50 TL'yi geçmesiyle birlikte tarihin en yüksek seviyelerine ulaştığını belirten Selçuk Geçer kur krizini andıran sinyaller verildiğinin altını çizdi.

Yatırımcıların tedirgin olduğunu açıklayarak tahminlerini piyasaya sürdü. Açıklamalarında uluslararası finans kuruluşlarının ortak görünüşünü açıklayarak Türk Lirası'nın haziran ayı ile birlikte hızlı bir şekilde değer kaybedeceğini de ön gördü.

ghhgh-1.jpg

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR DEĞERLENDİRMESİ

Yaşanan değer kaybının 14 Mayıs 2023 tarihinden önce yaşanmasını engellemek için çalışmaların yapıldığını ifade etti. Dolar kurunun 19,56'ya kadar yükseldiğini bir süre sonra gerilediğini belirten uzman isim kıpırdanmaların başladığını açıkladı.

Doların yakın zamanda 20 lirayı göreceği tahminlerinde bulunarak öncelikle 19,80 sonrasında ise 19,90 seviyelerine ulaşarak 20 TL'ye yükseleceğini ifade etti. 20 TL limitini kırmakta zorlanacağını açıklarken sınırı geçmesiyle birlikte 24 TL ile 25 TL seviyelerine yükseleceğini açıkladı. Seçim öncesinde yükselişlerin zor olduğuna da dikkat çekti.

selcuk-gecer-boqd-cover.jpg

EN ÇOK KAZANDIRACAK YATIRIM

Selçuk Geçer'in açıklamalarında en dikkat çeken konu ise en çok kazandıracak yatırım oldu. Altın ve euro cephesindeki değerlendirmelerden bahseden uzman isim FED faizlerinin durdurulması, Avrupa Merkez Bankası faiz artırımlarının devam etmesi ile birlikte Euro ve Dolar paritesindeki yükselişin devam edeceğinin altını çizdi.

Altın onsunun 2048 seviyelerine kadar yükseldiğini belirterek 2010 dolar seviyesine geri çekilme yaptığını belirtti. Altının gidecek yolu olduğunu belirterek 2200 dolar seviyelerini test edebileceğini, bu seviyelerin riskli olduğunu açıkladı.

1700'lü seviyelerin oldukça rahat olduğunu söyleyen uzman isim tekrardan 1900'lü seviyeleri görülebileceğini açıkladı. Bu söylenenlerin ise gram altın fiyatı için geçersiz olduğunu da vurguladı. Fakat euro yatırımının bu konuda daha iddialı olduğuna da dikkat çekti. En çok kazandıracak yatırımın euro olduğu tahminleri arasında yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN