Ünlü ekonomist altın için önemli tarihi verdi! Yatırımcılar bir gecede zengin olacak… O tarihte gram 3 bin lirayı görebilir

Ünlü ekonomist altın için önemli tarihi verdi! Yatırımcılar bir gecede zengin olacak… O tarihte gram 3 bin lirayı görebilir

Ekonomist Hatice Kolçak, altın piyasasına ilişkin yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak yaptığı açıklamasında ise yatırımcıları yakından ilgilendiren bir konuya değindi. Altına yatırım yapan kişilerin ilerleyen dönemde ciddi bir fırsatla karşı ulaşabileceklerini ifade eden ekonomist o tarihi söyledi. İşte detaylar…

Altın piyasasına ilişkin yaptığı açıklamalarla tanınan ekonomist Hatice Kolçak, piyasaya ilişkin yeni yorumlarını paylaştı. Bu gelişmelerle alakalı önemli tarih ve değerlendirmelerden bahseden uzman isim son günlerde gram altındaki düşüşlere dikkati çekerek ilerleyen dönemdeki artışlara ilişkin tahminlerine söyledi.

altin.jpg

İLERLEYEN DÖNEMDE CİDDİ FIRSATLAR SÖZ KONUSU

Günboyu'nda yer alan habere göre, Kolçak, Son günlerdeki altın fiyatlarının düşüşüne değinerek bu durumun geçici olduğunu ve ilerleyen zamanlarda altılı olanların yeni fırsatlarla karşılaşacağını açıkladı. Buna ilişkin tahmin ettiği tarihi de paylaşan uzman isim, Kızıldeniz’deki gerginliklere dikkati çekerek, jeopolitik risklerin arttığı günlerde altın fiyatlarının etkilenebileceğini söyledi.

altin4.jpg

Bunların yanı sıra altın piyasasındaki iniş çıkışların özellikle de çarşamba günü fazla olabileceğine dikkati çeken uzman isim, geçtiğimiz hafta yaşanan yükselişin enflasyonun seyrini belirleyebileceğine açıkladı.

altin2.jpg

YENİ REKOR BEKLENİYOR

Piyasa analistlerine göre ons altın fiyatlarının 2.074 dolar seviyelerini geçebileceği söylenirken, önümüzdeki günlerde ciddi jeopolitik risklerin olmadığı sürece söz konusu bu rakamın üzerine çıkılmayacağı açıklandı.

altin3.jpg

Hatice Kolçak ise, "Bu hafta dediğim gibi, büyük bir gelişme yaşanmadığı müddetçe, ons altının 2.074 dolar seviyelerini aşması pek olası görünmüyor" dedi.

Öte yandan gram altın fiyatlarının 2024 yılının sonunda 3.000 TL seviyesinde olabileceğini söyleyen Kolçak, altına yatırım yapanların bu yılın sonunda ciddi rakamlarla karşılaşacağını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN