18 yaşını geçen herkese 100 bin TL hibe! Duyuru yapıldı: Tek şartla dağıtılacak!

18 yaşını geçen herkese 100 bin TL hibe! Duyuru yapıldı: Tek şartla dağıtılacak!

Ekonomik krizde vatandaşlarını yalnız bırakmayan devlet yeni destek ödemelerini peş peşe duyurmaya devam ediyor. Gelen son duyuru ise genç girişimcileri sevinçten havalara uçuracak. 18 yaşına basan herkese 100 bin TL hibe desteği sağlanacak. Başvuru şartları ve detaylar paylaşıldı. Tek şartla bu ödemelerden yararlanabilirsiniz. İşte detaylar haberimizde...

Yaşanan ekonomik kriz ile birlikte vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşarken deval tarafından sosyal destek ödemeleri yapılmaya devam ediliyor. Bayramdan önce müjde verildi. Bu haber gençleri sevinçten havaya uçuracak. 18 yaşını doldurmuş olan her gence 100 bin TL hibe desteği sağlanacak. Başvuru şartları tek tek açıklandı. Tek bir detay ile 100 bin TL'nin sahibi olun. İşte devlet destekli hibe desteği için gereken şartlar...

jhjhjh-22.jpg

GERİ ÖDEMESİZ 100 BİN TL VERİLECEK

Milyonlarca kişiyi bayramdan önce havalara uçuracak geri ödemesiz 100 bin TL destek ödemesi ile ilgili detaylar belli oldu. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Gelişen teknolojiye ayak uydurmak isteyen gençlere güzel haber. Teknoloji alanında iş yapan gençlere devlet tarafından 100.000 TL gibe desteği sağlanacak.

kjkjkj-42.jpg

TEKNOLOJİ ALANINDA KULLANILACAK

Tüm dünyada teknolojinin ilerleyişi hızla devam ederken pandemi ile birlikte bir kez daha önemi şiddetli bir şekilde hissedildi. Özellikle yapay zeka gelişimi gelecek tarih için büyük bir öneme sahip. Yapay zeka ile birlikte insana ait özellikler ve yaşamsal fonksiyonlar yapabilecek hale gelecek. Türkiye de bu konuda oldukça emin adımlar atarak ilerlemeye devam ediyor. Son sistem teknolojik ürünleri kullanarak yerli ve milli üretimi artıran ülkemizde bu alanlarda çalışmalar yapan kişilere büyük destek sağlanıyor.

kjkjkjkj-11.jpg

TEK ŞART ARANIYOR

Teknoljik çalışmaların yürütüleceği devlet tarafından desteklenen KOSGEB, Tekno Kent, Tekno Park ve TÜBİTAK gibi birçok seçenek mevcut. Bunun yanında devlet yeni hibe desteğini de duyurdu. Yeni iş kurmak isteyen ve hali hazırda yaptığı çalışmaları ilerletmek isteyen vatandaşlar gereken şartları yerine getirdiğinde devletin sunduğu geri ödemesiz 100.000 TL hibe desteğinden faydalanabilecek!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN