A101'de yok satacak! Apple Watch Series 8 bu fiyata başka yerde yok: Bu stoklar geldiği gibi biter

A101'de yok satacak! Apple Watch Series 8 bu fiyata başka yerde yok: Bu stoklar geldiği gibi biter

Teknoloji devi Apple ürünlerine gelen zamlardan sonra vatandaşlar da dört gözle indirim haberlerini bekler oldu. A101’den kaçırılmayacak fırsat. Apple Watch Series 8 geldiği gibi tükenecek. Elini hızlı tutan indirimin keyfini çıkaracak. İşte tüm detaylar…

A101, Apple Watch Ultra 2 modelinin ardından Apple Watch Series 8 modeli ile gündeme bomba gibi düştü. Uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyenlerin ilk adresi olan A101 Apple ürünleri ile de sık sık gündemde yer alıyor. Peş peşe gelen zamların ardından uygun fiyatlı ürün arayışında olanlar da bu fırsatı değerlendirmek istiyor. Hızlı davranan Apple Watch sahibi oluyor. İşte tüm detaylar…

HIZLI DAVRANAN İNDİRİMİ KAPIYOR

Siyah, kırmızı, beyaz ve gümüş olmak üzere 4 farklı renk seçeneği bulunan Apple Watch Series 8, 484 x 396 piksel çözünürlük ile birlikte 1,9 inç Retina LTPO OLED ekranına sahiptir. Ekran parlaklık değeri olarak maksimum da kullanılan 1000 nite yükselebilen Apple Watch Series 8 yuvarlatılmış köşeleri ile dikkat çekmektedir.

a101-2.jpg

S7 işlemcisi bulunan Apple Watch Series 8, toza dayanıklı IP6X sertifikasına sahiptir. Bu özellikle Apple'ın ilk ürünleri olma özelliğine sahip olan Apple Watch Series 8, çatlamaya karşı dayanıklı yeni modelleriyle de merak uyandırıyor.

Bisiklet kullanan sürücülerde birçok farklı yeniliğin tadını çıkaracak. Apple Watch modellerinde yer alan EKG özelliği ile birlikte nabız sonuçlarınızı öğrenebilirken GPS, kalp atış hızı, ivmeölçer ve jiroskop gibi verileri de analiz etmektedir.

Akıllı saatte hoparlör ve mikrofon bulunurken telefondan gelen aramaların da direkt saat üzerinden cevaplanabilmesi diğer saatler arasından kendine ayrıştırıyor. Bunun yanı sıra saati kullanmak için iPhone'un da yanınızda bulunmasına gerek kalmıyor. Oldukça yüksek fiyata satılan Apple Watch Series 8, yalı fiyatıyla 20.899 TL'den satışa çıkarılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN