Ankaralılara müjde verildi! O ilçede yaşayanlardan ücret alınmayacak! O tarihe kadar başvurularınızı tamamlayın

Ankaralılara müjde verildi! O ilçede yaşayanlardan ücret alınmayacak! O tarihe kadar başvurularınızı tamamlayın

Ankara'nın o ilçesinde yaşayan binlerce vatandaşın yüzü gülüyor. O tarihten itibaren geçerli olacak. Belediyeden açıklama geldi. Kimseden ücret alınmayacak. İşte tüm detaylar…

Ankara'da yaşayan vatandaşları sevindiren açıklama Polatlı Belediyesinden geldi. Belediyeler tarafından yapılan birçok farklı çalışma bulunurken Polatlı Belediyesi, Sosyal Hizmetler kapsamında vatandaşlara ücretsiz ev temizliği hizmeti verileceğini belirtti. İlçede ihtiyaç sahibi vatandaşların ev temizliği hizmetinden yararlanabilmesi için ihale başvurularının başladığı belirtildi. İşte tüm detaylar…

BAŞVURULAR O TARİHE KADAR YAPILACAK

Polatlı Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerini temizlemek için kolları sıvadı. Belediyeler tarafından birçok farklı proje gerçekleştiriliyor. Rahatsızlığı nedeniyle ya da farklı nedenlerden dolayı evini temizleyemeyen ihtiyaç sahibi ailelerin ev temizliği hizmetinden yararlanabilmesi için Polatlı Belediyesi, ücretsiz temizlik hizmeti için çalışmaları başlattı. Hizmeti sağlayacak firmaların 13 Aralık 2023 tarihine kadar ihaleye başvuruda bulunması gerektiği belirtildi.

belediye-temizlik.jpg

İlçe sınırları içerisinde bulunan kısmi zamanlı olarak toplam 1500 adet ev temizliği yapılacak belirtilirken detaylar da EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içerisinde bulunuyor. Polatlı'nın tüm mahalleleri içerisinde sağlanacak hizmetin 2024 yılı ile başlayacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN