Araba severleri uykusuz bırakacak model! Türkiye'de rekor satışlar bekleniyor... LPG'li yeni Renault Clio özellikleri

Araba severleri uykusuz bırakacak model! Türkiye'de rekor satışlar bekleniyor... LPG'li yeni Renault Clio özellikleri

Ülkemizde yoğun ilgilerin olduğu Renault Clio'nun yeni modeli tanıtıldı. Son yıllarda Avrupa ve Türkiye'de en çok satılan Renault Clio'nun yeni özellikleri büyük ilgi görüyor. Tasarımından özelliklerine kadar yenilenen Clio, motor seçeneğine göre LPG'li ya da elektrikli olarak satışa sunulacak. İşte tüm detaylar...

Avrupa ve Türkiye'nin gözdesi haline gelen Renault Clio yenilendi. Yeni tasarımı ve özellikleriyle milyonların dikkatini üzerine çekti. Renault tarafından tanıtılan yeni tasarımı ile başarılı bir sonuç elde ederken ilerleyen aylarda Türkiye'de satışa çıkarılması bekleniyor. Renault Clio yenilenmesiyle birlikte tanıtıldı. LPG'li ve elektrikli motor tercihi ile özellikleri yoğun ilgi görüyor.

YENİ SATIŞ REKORU BEKLENİYOR

Küreselde yoğun bir şekilde satış yapan Renault Clio, günümüze kadar 16 milyonun üzerinde satış yapmayı başardı. En çok satış yapan otomobiller listesinin başında gelen Renault Clio, hem Türkiye'de hem de Avrupa'da boy gösteriyor. Peş peşe ödüller alan otomobil modelin ülkemizde 600 binden fazla satış yaptı.

yeni-renault-clio-fiyati-ozellikleri-2.jpg

YENİ CLİO'DA ÇOK ÇEŞİTLİLİK

Renault Clio yenilenmesiyle birlikte buzul beyaz, yıldız siyah, mineral gri, demir mavi, alev kırmızı, mercan turuncu, yakından opak ve yakından sedefli görünen üç katmanlı kaya gri renklerine sahip olacak. Büyük bir ilgiyle karşılanan Clio'nun jant boyutu 17 inç kadar olurken tasarımına renk katıyor.

Jant seçeneklerinde 4'ü alüminyum alışımlı toplamda 6 adet jant seçeneği sunuluyor. Donanımsal olarak ise 7 inç ya da 10 inçlik dijital ön konsol bulunuyor. Dijital konsolu 10 inç olan paketinde navigasyon haritalarını yansıtırken aynı zamanda sürüş moduna ve MULTI-SENSE ayarlarıyla uyum yakalıyor.

yeni-renault-clio-fiyati-ozellikleri.jpg

YENİ CLİO'NUN ÖZELLİKLERİ

Yenilenen Renault Clio modelinde gelişmiş sürüş destek sistemi, aktif sürüş yardımcısı, 360 derece kamera, acil fren destek sistemi hız sabitleme, dur, kalk ve şerit ortalama yardımı ve ADAS bulunuyor. Clio modeli 145 hp E-Tech full hybrid versiyonuyla geliyor. Dizel, bensin ve LPG'li paketlieri bulunan yeni Clio, çeşitlilikte sınır tanımıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN