Asgari ücrete görülmemiş zam! 2. tur sonrası uçuyor

Asgari ücrete görülmemiş zam! 2. tur sonrası uçuyor

Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak olan zam oranı netleşti. 8.500 lira olan asgari ücret oranı kamu işçilerine yapılan zam oranı üzerinden değerlendirdi. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, asgari ücretliye müjdeyi verdi. İşte asgari ücretlinin alacağı o rakam

Asgari ücretliye verilen seçim vaadi ile Temmuz ayında milyonlarca çalışana müjdeli haber verilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim öncesinde asgari ücrete zam yapılacağını açıklamıştı. SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan kamu işçilerine yapılan yüzde 45 zam sonrası, asgari ücret rakamı geldi. Her tahmini çıkan Erdursun, net asgari ücreti açıkladı.

2914144-810x458-002.jpg

ASGARİ ÜCRETLİ YAŞADI! RAKAMLAR NETLEŞTİ

Kamu işçilerine yapılan yüzde 45'lik zam sonrası asgari ücret rakamı da netleşmeye başladı. Erdursun'dan flaş bir paylaşım geldi.

SGK UZMANI AÇIKLADI

Erdursun, Temmuz ayında asgari ücrete gelecek net zammı açıkladı. En az %50'ye yakın zam beklediğini belirten Özgür Erdursun, yeni asgari ücretin 12.500 TL seviyelerine kadar yükseleceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN