Bahçeli'den 'emekli maaşı' sorusuna yanıt: Hükümet çok yönlü çalışıyor

MHP lideri Bahçeli, emekli maaşları artışına ilişkin soruları "Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içinde. Zannediyorum kısa sürede de sonuç verirler diye düşünüyoruz" diye yanıtladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün yeni yasama yılının başladığı TBMM'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı'nın önünde meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin görüşlerinin sorulması üzerine Bahçeli, "Açıklamada bulundum, bu yeterli zannediyorum" yanıtını verdi.

'KISA SÜREDE SONUÇ VERİR DİYE DÜŞÜNÜYORUZ'

"Emekli maaşlarıyla ilgili grubunuzun dile getirmiş olduğu bir vaat vardı. Bununla ilgili görüşmeleriniz oldu mu? Bir müjde gelir mi?" sorusuna ise Bahçeli şu yanıtı verdi:

"Bizim özel bir görüşmemiz tekrar olmadı. Ama Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içinde. Zannediyorum kısa sürede de sonuç verirler diye düşünüyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN