Bakanlık duyurdu: Şartsız koşulsuz tam bin işçi alınacak! Başvuru için son tarih...

Bakanlık duyurdu: Şartsız koşulsuz tam bin işçi alınacak! Başvuru için son tarih...

Devlet bünyesinde iş arayanların beklediği haber bugün geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada 12 ayrı alanda toplam bin kişilik yeni kadroların açıldığı duyuruldu. Açıklamada alımların yapılacağı kadrolar verilirken, başvuru için son tarih de belirtildi.

İstihdamın git gide önem kazandığı son günlerde iş ilanlarını yakından takip edenler için o bakanlıktan yeni bir açıklama geldi. Toplam bin kişinin istihdam edileceği alımla ilgili detaylar tek tek açıklandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bakanlığa bağlı Türkşeker A.Ş fabrikalarında 6 aylık sürede istihdam edilecek bin tane geçici işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, geçici işçi alımı haberini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı "Ailemize katılacak yeni mesai arkadaşlarımız için şimdiden hayırlı, uğurlu olsun" sözleriyle duyurdu.

BAŞVURULAR 11 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR!

Bakanlığın yapacağı geçici işçi alımına dair başvuru şartları ve diğer detaylar 11 Temmuz'da İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayımlanacak. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru işlemlerini 11-17 Temmuz tarihleri arasında yapabilecek.

haber-3-ic.jpg

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Mekatronik Bakım Onarım Teknisyeni 404

Kimya Teknisyeni 344

Makine Teknisyeni 78

Makine Bakım Onarım Teknisyeni 42

İş Makinaları Operatörü 31

Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni 28

Tarım Makinaları Teknisyeni 20

İnşaat Teknisyeni 18

Elektrik Teknisyeni 15

Bilgisayarlı Makine Teknisyeni 11

Metal Teknolojisi Teknisyeni 6

Endüstriyel Otomasyon Teknisyeni 3

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN