Bayram sevincini kursakta bırakacak zam! Zaten bayram harçlığı vermek hayaldi... Bayram şekerine de zam geldi

Bayram sevincini kursakta bırakacak zam! Zaten bayram harçlığı vermek hayaldi... Bayram şekerine de zam geldi

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala şeker fiyatlarına gelen zam vatandaşları şaşkına çevirdi. Bu haber resmen bayram sevincini kursaklarda bıraktı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Şeker bayramı olarak adlandırılan Ramazan Bayramı’na az bir zaman kala bayram şekerlerine gelen zam bayramın tadını kaçırdı desek yeridir. Son zamanlarda her alanda zamlarla karşılaşan vatandaşlar şekere de gelen zamla bir hüsran daha yaşadı. Peki bayram şekerine ne kadar zam geldi? İşte bayram şekeri zamları…

yeni-proje-1-004.jpg

BAYRAM ŞEKERLERİNE ZAM

Hammaddelerin fiyatlarında yaşanan artış, kurdaki dalgalanmalar ve daha birçok etken bayram şekerlerinin de zamlanmasına yol açtı. Özellikle de çikolataya ve fındığa gelen zamlar şekerlere de yansıdı. Hal böyle olunca bayram şekerlerinin etiketi görenleri şaşkına çevirdi.

yeni-proje-2-004.jpg

Halk TV’de yer alan habere göre bayram şekerleri geçen yılki fiyatlara oranla yaklaşık yüzde 30 zamlandı. Bu durum özellikle de dar gelirli aileler için iç açıcı olmadı. Öte yandan şekere gelen zam sosyal medyada vatandaşların tepkisine yol açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN