Bu fotoğrafa bakan bir daha uyuyamıyor! Karnı deşilen yılanın içerisinden çıkan şey şoke etti...

Bu fotoğrafa bakan bir daha uyuyamıyor! Karnı deşilen yılanın içerisinden çıkan şey şoke etti...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insanlar tarafından avlanılmakta. Son paylaşılan görüntüler ise tüm dünyayı ayağa kaldırıldı. Bu fotoğrafa bakan bir daha uyuyamıyor! Karnı deşilen yılanın içerisinden çıkan şey şoke etti. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Büyük istila kapıda!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Zaman zaman kendi türlerini yiyebilen yılanlar bu sefer tüm dünyayı şoke etti. Bu fotoğrafa bakan bir daha uyuyamıyor! Karnı deşilen yılanın içerisinden çıkan şey şoke etti. Uzmanlar böyle bir şeyi ilk defa gördüklerini belirterek bölge halkını uyardı. Yılan istilası başladı, dikkatli olun.

KARNI DEŞİLİNCE KORKUNÇ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Yılanların ana vatanı olan Güney Afrika'da kaydedilen görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Toprak alanda fark edilen kobra yılanın ölü olduğu fark edilince bölge halkı acilen yılanın yanına gitti. Yılanın karnında şişkinlik olduğunu fark eden köylüler bu şişkinliği öğrenmek için yılanın karnını deşti. Ortaya çıkan görüntü ise şoke etti.

hghghg-2023-05-23t125311-277.jpg

UZMANLAR UYARDI: BÜYÜK İSTİLA KAPIDA!

Kobra yılanının karnında başka bir yılan çıktı. O anlar herkesi şoke ederken herkes şaşkınlıkla birbirine baktı. Uzmanlar yılanın kendi türünü yedikten sonra can verdiği üzerinde duruluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN