Bu videoyu izlerken tırnaklarınızı yiyeceksiniz! Dev yılan adama öyle bir şey yaptı ki... Ölümün kıyısından öldü!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Bu videoyu izlerken tırnaklarınızı yiyeceksiniz! Dev yılan adama öyle bir şey yaptı ki... İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Ölümün kıyısından öldü. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Korkulan istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Topraktan fışkırmaya başlayan yılanlar insanları korkuturken gelen son görüntüler tüyleri diken diken etti. Bu videoyu izlerken tırnaklarınızı yiyeceksiniz. Dev yılan adama öyle bir şey yaptı ki... Ölümden son anda döndü. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler herkesi şoke etti. İzleyince ağzınız açık kalacak.

BU VİDEOYU İZLERKEN TIRNAKLARINIZI YİYECEKSİNİZ!

Görüntülerde bir adam, Şort giyen, siyah bir tişört giyen ve parlak turuncu bir su şişesi taşıyan adam ön verandasına gitti ve orada ön kapısının kilidini açmaya başladı. Tel kapıyı açarken, başlangıçta fark etmediği kara yılan çerçevenin üstünde asılı duruyordu ta ki başını ısırmak için aşağı fırlayana kadar.

gfggfgf-5.jpg

DEV YILAN ÖYLE BİR SALDIRDI Kİ...

Sosyal medyada paylaşılan ikinci videoda ise hayvan, eve ikinci sırada giren Stevie'ye saldırıyor gibi görünüyor, ancak ıskaladı ve şu anda ayrıntılara özel bir dikkat göstermeyen Stevie rahatsız edilmeden yürüdü. Erkek arkadaşı kapıya gelmeden önce kız arkadaşı kapıyı arkasından kilitledi. Adam ısırıldıktan sonra, yılanın hala orada olup olmadığını görmek için ön verandasına döndü. Ring kamerası, saldırganı bulamadan içeri girmeden önce başını ovuştururken ve yakın alanı incelerken yakalandı.

fggfgf-2023-08-02t094428-763.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN