Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanın derisini görünce küçük dilini yuttu... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanın derisini görünce küçük dilini yuttu... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi görüntüleri görünce ağzınız açık kalacak. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanın derisini görünce küçük dilini yuttu. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde korkulan istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar aşırı sıcaklıklardan dolayı zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanın derisini görünce küçük dilini yuttu. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

fgfggfgf-10.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Bursa'dan gelen görüntüler ise tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Dev yılanın derisini görünce kaçacak yer aradılar.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Kış tatilinin gözde yerlerinden olan Bursa Uludağ'da çekilen görüntüler akıllara durgunluk verdi. Tüm Bursalılar harekete geçti. Bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, ormanlık alanda metrelerce uzunlukta yılan derileri bulundu.

DEV YILANIN DERİSİNİ GÖRÜNCE KÜÇÜK DİLİNİ YUTTU

Yılan derisini gören vatandaşlar, çevrede bu uzunlukta bir yılanın var olmasından dolayı korkularını dile getirdi. Uzmanlar, Bursalıları uyardı. Havaların ısınmasıyla birlikte artan yılan popülasyonu nedeniyle yurdun pek çok bölgesinde yılanlar görülmeye başlandı.

fggfgf-2023-07-23t114537-424.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrasında uzmanlardan son dakika uyarıları peş peşe geldi. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının da hızla artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN