Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan evlere girmeye başladı, tek ısırığı öldürmeye yetiyor... O ilimizde istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan evlere girmeye başladı, tek ısırığı öldürmeye yetiyor... O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Dört bir yana yayılan yılanlar bu sefer dehşet saçtı. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanlar evlere girmeye başladı, tek ısırıkları öldürmeye yetiyor. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde korkulan istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Aç karınlarını duyurmak isteyen yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Ülkemizde de sıklık görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan evlere girmeye başladı, tek ısırığı öldürmeye yetiyor. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

dfdfdf-49.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Tokat'tan gelen haber ise herkesi korkuttu. Dev yılan evlere girmeye başladı.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Tokat'ın Erbaa ilçesi Erek Mahallesi Sağlık Caddesi'nde bulunan bir evde korku dolu anlar yaşandı. Evin bahçesine giren dev yılan büyük paniğe neden oldu. Durumu fark eden ev sahipleri hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

DEV YILAN EVLERE GİRMEYE BAŞLADI

İhbar üzerine olay yerine gelen Erbaa Belediyesi İtfaiye ekipleri hemen harekete geçti. Ekipler uzun uğraşlar sonucunda yılanı bahçeden çıkardılar. Çıkarılan yılan çuvala koyularak doğal ortamına bırakıldı. Yakalanan yılanın 1 metre uzunluğunda olduğu tespit edildi.

ghghgh-2023-07-16t103213-708.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum ilan etti. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan vakalarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN