Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı fark edince tüm evi boşalttılar... O ilimizde yılan istilası başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı fark edince tüm evi boşalttılar... O ilimizde yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı fark edince apar topar evlerini boşalttılar. Görünce tüyleriniz diken diken olacak. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı fark edince tüm evi boşalttılar. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

fggfgf-2023-07-29t132455-363.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Ordu'dan gelen görüntüler ise yürekleri ağızlara getirdi. Dev yılan sessizce evi istila etti.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılanlar adeta topraktan fışkırmaya başladı. Ordu'nun Altınordu ilçesinde deniz kenarında piknik yapan ailenin çantasının içerisine giren yılan aile üyelerinin yüreklerini ağızlarına getirdi.

DEV YILANI GÖRÜNCE EVLERİNİ BOŞALTTILAR

Piknikten eve dönen aile çantayı açınca hayatının şoklarını yaşadılar. Çantanın içinden dev bir yılan çıkınca hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istediler. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler hemen yılanı evden çıkarmaya çalıştılar. Balkonda bulunan çantadaki yaklaşık 1 metrelik yılanı aparat yardımıyla yakalayan ekipler, doğal ortama bıraktı.

dffdfd-2023-07-29t132400-503.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN