Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı gördükleri gibi evlerini terk ettiler... O ilimizde istila başladı! Kaçın...

Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı gördükleri gibi evlerini terk ettiler... O ilimizde istila başladı! Kaçın...

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. O ilimizden gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı gördükleri gibi evlerini terk ettiler. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde yılan istilası başladı!

Yaz ayları ile birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer istilaya başladı. Paylaşılan son görüntüler herkesin yüreğini ağzına getirdi. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı gördükleri gibi kaçmaya başladılar. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Yozgat'tan gelen son görüntüler ise herkesin yüreğini ağzına getirdi. Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde bulunan bir mahallede anakonda büyüklüğünde bir yılan ağaçta görüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler hereksin paniklemesine neden oldu. Mahalleliler evlerinin yakınındaki dev yılanı görünce korkudan evlerini terk ederek durumu ekiplere bildirdi.

ghhghg-2023-06-16t113456-857.jpg

DEV YILANI GÖRÜNCE EVLERİNİ TERK ETTİLER

Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese gelen itfaiye ekipleri yılanı kontrollü şekilde yakaladı. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarını yakından izleyenler herhangi bir tepki vermezken, sosyal medya üzerindeki görüntüye bakanlar bir anda evlerini terk etti.

hghghg-2023-06-16t113509-814.jpg

Gerçek, itfaiyenin yılanı yakalaması ile ortaya çıktı. Sosyal medyada anakonda büyüklüğünde gösterilen yılanın gerçekte küçük bir yılan olduğu, görüntünün ise mercekle büyütülerek çekildiğinin anlaşılması üzerine mahalle sakinleri derin bir nefes aldı.

UZMANLAR ACİL DURUM İLAN ETTİ: KORKULAN İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar bölgede acil durum ilan etti. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkiler bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN