Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı gören cemaat kaçacak yer aradı... O ilimizde korkulan istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı gören cemaat kaçacak yer aradı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde korkulan istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanları kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı gören cemaat kaçacak yer aradı. Caminin kapı pencereleri hemen kapatıldı. Uzmanlar son dakika uyarısında bulunarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

dffdfd-2023-07-18t114157-377.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Sivas'tan gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Camiye giren dev yılan korku dolu anlar yaşattı.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artışa geçti. Sivas'ın Kızılırmak Mahallesi Moralibaba Caddesi üzerinde bulunan İmaret Cami bahçesine giren dev yılan herkesi şoke etti. Dev yılanı gören cemaat kaçacak yer aradı.

DEV YILANI GÖREN CEMAAT KAÇACAK YER ARADI

Cemaatin ihbar üzerine hemen bölgeye Sivas Belediyesi İtfaiye ekipleri gönderildi. Bahçede bulunan su giderinin içerisine giren yılan, itfaiye ekiplerinin uğraşları sonucu yakalandı. Yaklaşık 1 metre uzunluğundaki yılan, doğal yaşam alanına bırakıldı.

dffdfd-2023-07-18t114215-299.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN