Burası Amerika değil Türkiye! Yılanlar her yerden fırlamaya başladı, çocuklar dikkat edin... O ilimizde istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Yılanlar her yerden fırlamaya başladı, çocuklar dikkat edin... O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanlar her yerden fırlamaya başladı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Çocuklarınıza dikkat edin! O ilimizde korkulan istila başladı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Paylaşılan görüntüler tüyleri diken diken etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanlar her yerden fırlamaya başladı. Uzmanlar acil durum koduyla uyardı. Çocuklarınıza dikkat edin. O ilimizde yılan istilası başladı. Gördüğünüz gibi kaçın.

hghggh-89.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. İstanbul'un göbeğinden gelen korkunç görüntüler ise herkesi şoke etti. Uzman acil durum koduyla uyardı. Gördüğünüz gibi kaçın.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir semtinden gelen görüntüler herkesi korkuttu. Bölgede bulunan sitelere dadanan yılanlar arabaların içlerine girdi. Yılanları fark eden site sakinleri itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

DEV YILANLAR HER YERDEN FIRLAMAYA BAŞLADI

İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri yılanları sitenin bahçesinden çıkarmak için uzun bir mesai harcadı. Yılanlar yetkililer tarafından yakalanarak site bahçesinden çıkartıldı. Yılanın ise Türkiye'nin en zehirli yılanı olduğu bilinen engerek yılanı olduğu tespit edildi.

fgfggf-21.jpg

UZMANLAR UYARDI: ÇOCUKLARINIZI KORUYUN

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum ilan etti. Havaların ısınmasıyla yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyardı. Özellikle çocukların dikkatli olması gerektiğini vurgulayan uzmanlar, dikkatli olun çağrısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN