Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan fırlayan dev yılanı tek hamlede yakaladı... İzleyenlerin ağzı açık kaldı!

Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan fırlayan dev yılanı tek hamlede yakaladı... İzleyenlerin ağzı açık kaldı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. İzleyince tüyleriniz diken diken olacak. Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan fırlayan dev yılanı tek hamlede yakaladı. İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Dört bir yana yayılan yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan fırlayan dev yılanı tek hamlede yakaladı. İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde dev yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

fggfgf-2023-07-12t035143-361.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Adana'dan gelen görüntüler ise tüyleri diken diken etti. Topraktan fırlayan dev yılanı tek hamlede yakaladı.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Sıcaklıkların hızla artmasıyla birlikte yılanlar uyanmaya başladı. Adana'dan gelen son görüntüler ise korkunç gerçeği gözler önüne serdi. Dev yılanlar istilaya başladı.

DEV YILANI TEK HAMLEDE YAKALADI...

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde yaşayan bir kişi ormanda dolaşırken bir anda dev bir yılanın saldırısına uğradı. Topraktan ok gibi fırlayan yılanı eliyle tutan adam herkesin ağzını açık bıraktı. O anlar çevredikiler tarafından cep telefonu kamerası ile anbean kaydedildi.

hjhjhj-2023-07-12t035156-143.jpg

UZMANLAR SON DAKİKA OLARAK UYARDU: BÜYÜK İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda çağrıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN