Cem Küçük'ten emekli maaşına sert tepki! 11 bin 500 lira TL olmasını öngörmüştü: "Adalet sağlanmadı" diyerek isyan etti

Cem Küçük'ten emekli maaşına sert tepki! 11 bin 500 lira TL olmasını öngörmüştü: "Adalet sağlanmadı" diyerek isyan etti

Bugün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından emeklilerin beklediği ek zam oranı belli oldu. Emekliye %5 oranında verilen ek zam sonrası tepkiler peş peşe gelirken hükümete yakınlığıyla bilinen Gazeteci Cem Küçük de tepki gösterenler arasında yer aldı…

En düşük emekli maaşının 10.000 TL olarak açıklanmasının ardından bu zammı yetersiz bulan Gazeteci Cem Küçük, ekonomi yönetimini sert bir dille eleştirdi.

Asgari ücrete yapılacak zammı önceden bilen Cem Küçük, en düşük emekli maaşının da 11.500 TL olacağını öngörmüştü. Fakat Küçük, emekliye yapılacak ek zam konusunda yanıldı.

cem-kucuk-emekliye-ek-zam-2.jpg

“ADALET SAĞLANMADI”

Emekliye verilen zammı yetersiz bulan Cem Küçük, X hesabı üzerinden duruma tepki göstererek ekonomi yönetimini eleştirdi. Küçük paylaşımında şu sözleri kullandı:

"En düşük emekli aylığı 11.500 olmalıydı. SSK ve Bağkurlulara da yüzde 49 zam verilmeliydi. Adalet sağlanmadı. Gerçek bu"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN