Dev yılan su saatine girdi olanlar oldu! Yılan istilası sürüyor... Burası Amerika değil Çorum!

Dev yılan su saatine girdi olanlar oldu! Yılan istilası sürüyor... Burası Amerika değil Çorum!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Çorum! Su saatine giren yılan şoke etti. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Yılan istilası başladı!

Yaz ayları ile birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Amerika değil Çorum! Su saatine giren dev yılan şoke etti. Uzmanlar acil durum çağrısında bulundu. Yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

hghghg-2023-06-13t162157-959.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte sıkça görülen yılanlar bu sefer istilaya başladı. Çorum'dan gelen görüntüler herkesi korkuttu.

BURASI AMERİKA DEĞİL ÇORUM!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, bir evin su saatine giren dev yılan paniğe neden oldu. Durumu fark eden ev sahibi hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler özel bir çalışma başlatarak yılanı yakalamaya çalıştı.

DEV YILAN DEHŞET SAÇTI

Ekiplerin yoğun çabası sonrası yılan kısa sürede yakalandı. Ev sahibi yılanı yakalayan itfaiye ekibine teşekkür ederken, yakalan yılan ise doğal yaşam alanına tekrar salındı.

b2.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası bölge halkını uyaran uzmanlar, hava sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakaların daha da yaygınlaşacağını dile getirdi. Yetkililer vatandaşları yılan saldırısına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN