Dolar/TL 40 liraya koşacak! Selçuk Geçer tarihi verdi: Cebiniz paraya doymayacak

Dolar/TL 40 liraya koşacak! Selçuk Geçer tarihi verdi: Cebiniz paraya doymayacak

Piyasalarda dengeler bozulmaya başladı. Dolar/ TL kuru son yılların zirve rakamını görürken 13 Haziran 2023 Salı günü 24 liraya yükseldi. Dolar/TL kurunun ne kadar yükseleceği merak konusu olurken Selçuk Geçer’den 40 Lira tarihi geldi. Dolar o tarihten sonra 40 lirayı görebilir!

Dolar/TL kuru 24 liraya dayanırken, Ekonomist Selçuk Geçer’den flaş seviye geldi. Tarih veren Geçer doların 40 lirayı bulacağını iddia etti. Vatandaşı zor günlerin beklediğini belirten Geçer çarpıcı piyasa değerlendirmesi yaptı.

img-1988.jpeg

DOLAR/TL KURUNDA YENİ SEVİYE YOLDA

Piyasalarda yaşanan yükseliş vatandaşın da alım gücünü etkiledi. Dolar ve Euro yükselişi zam olarak geri döndü. Yeni kabinenin açıklanmasıyla ateşlenen döviz kuru için Selçuk Geçer’den ‘dolar 40 lira olacak’ tarihi geldi.

img-2438.jpeg

O TARİHTE DOLAR 40 LİRAYI GÖREBİLİR

Döviz kurunda 6 aylık süreçe dikkat çeken Selçuk Geçer, “Seçimden sonraki ilk 6 ay yine dövizde dalgalanmalar olur, yine doları 35-40'ın altında beklemeyelim, zor günler bizi bekliyor olacak. Buna sabretmek zorundayız.“ ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN