Dünya bu katili konuşuyor! Bildiğiniz her şeyi unutun, bu yılanı görünce aklınızı kaybedeceksiniz... Canlı canlı yedi!

Dünya bu katili konuşuyor! Bildiğiniz her şeyi unutun, bu yılanı görünce aklınızı kaybedeceksiniz... Canlı canlı yedi!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer istilaya başladı. Paylaşılan son görüntüler herkesi şoke etti. Dünya bu katili konuşuyor! Bildiğiniz her şeyi unutun. Bu dev yılanı görünce aklınızı kaybedeceksiniz. Canlı canlı yedi! Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Korkulan istila başladı!

Yaz ayları ile birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Aç karınlarını doyurmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer dehşet saçtı. Dünya bu katili konuşuyor! Bildiğiniz tüm görüntüleri unutun. Bu dev yılanı görünce aklınızı kaybedeceksiniz. Kendi türünü canlı canlı yedi. İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Uzmanlar acil durum ilan etti. Yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

fggfgf-95.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Karsten Vollmer tarafından Güney Afrika'da çekilen bir fotoğraf tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Dünya bu katili konuşuyor!

DÜNYA BU KATİLİ KONUŞUYOR! CANLI CANLI YEDİ

Güney Afrika'dan gelen görüntüler herkesi korkuttu. Karsten Vollmer, inanılmaz anları kamerası ile saniye saniye çekti. Çekilen görüntülerde kobranın başka bir yılanı birkaç hamlede yuttuğu görülüyor. İzleyenlerin ağzı açık kaldı.

AFRİKA'NIN EN TEHLİKELİ TÜRÜ

Cape kobraları ölümcül zehirleriyle tanınırlar ve Afrika'nın en tehlikeli yılanlarından biri olarak kabul edilirler . Saldırgan davranışlarıyla da tanınırlar ve tehdit edildiklerinde kolayca yerlerini korurlar ve kapüşonlarını kapatırlar.

kjjkjk-4.jpg

UZMANLAR UYARDI: KORKULAN İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Hava sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer vatandaşları yılan saldırısına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN