Dünyaya yeni yılan türü musallat oldu! Boyu 90 santim! O saatlerde ortaya çıkıyorlar

Dünyaya yeni yılan türü musallat oldu! Boyu 90 santim! O saatlerde ortaya çıkıyorlar

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Daha önce böyle bir yılanı görmediniz. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Dünyaya yeni yılan türü musallat oldu. Boyu tam 90 santim! O saatlerde ortaya çıkıp saldırıyor ve kayboluyor. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Sıcaklıkların artmasıyla birlikte ülkemizin dört bir yanından yılan ihbarları gelirken paylaşılan son görüntüler tüyleri diken diken etti. Uzmanlar acil durum ilan etti. Dünyaya yeni yılan türü musallat oldu! Boyu 90 santim... O saatlerde ortaya çıkıyor ve besleniyor. Eğer görürseniz arkanıza bakmadan kaçın. Büyük yılan istilası başladı.

gfggf-16.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Avustralya'dan gelen görüntüler ise tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Daha önce böyle bir yılan türü görmedeniz. Boyu tam 90 santim.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI!

Avustralya'nın ıssız çöllerinde fark edilen yeni bir yılan türü herkesi şoke etti. Bu yılanın en büyük özelliği şaşırtıcı bir şekilde göz önünde saklanıyor ve basitçe avını yakalıyordu. Ancak Dr. James Nankivell ve Adelaide Üniversitesi ekibi yaptıkları incelemeler sonucunda "Fiziksel numunelerin ve görsel gözlemlerin bir kombinasyonunu ve elbette DNA'yı anlaşmayı imzalamak için kullandık" uyarısında bulundu.

TAM 90 SANTİM BOYUNDA

Açıklamalarına devam eden Dr. Nankivell, “Renk farkı ince ama kesinlikle orada. Yeni türümüzün de her zaman turuncu bir başı ve kuyruğu var. İlginç bir şekilde, retiküle edilmiş kırbaç yılanı popülasyonlarının bazılarında portakal da var, ama hepsinde değil. Bu karışıklığa neden olan şeyin bir parçası." dedi.

gfggf-15.jpg

"ONLARI YAKALAMANIZ İMKANSIZ"

Orta Avustralya'da bol miktarda bulunduğu düşünülüyor. Eyalet dışındaki gözlemler artık yeni tür olarak bilindiğinden, oradaki varlıkları bilim adamlarının ağsı kuzeninin Batı Avustralya ile sınırlı olduğunu keşfetmelerine yol açtı. Alice Springs gibi kasabalarda oldukça yaygın olmalarına rağmen, göz açıp kapayıncaya kadar birini kaçırırsınız, son derece zor ve hızlı hareket ettikleri biliniyor. Dr Nankivell, "Onları yakalamak oldukça zor," dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN