Ehliyeti olanlar o tarihi kaçırmasın! Duyuru yapıldı: Yapmayan pişman olacak

Ehliyeti olanlar o tarihi kaçırmasın! Duyuru yapıldı: Yapmayan pişman olacak

Ehliyet sahibi olan vatandaşların bunu unutması halinde başı çok ağrıyacak. 30 Haziran 2023 tarihine kadar sürecek olan kampanya kapsamında akaryakıt alımlarında otomobil sürücüleri kazanıyor. Kampanyaya dair detaylar ve şartlar paylaşıldı. Peki kampanyandan faydalanmak için ne yapmak gerekir? İşte tüm detaylar...

EHLİYETİ OLANLARA AKARYAKIT KAMPANYASI

Otomobil sürücüleri ile paylaşılan kampanya ile akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluştu. Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanya kapsamında harcarken kazandırıyor. Akaryakıt kampanyasının detaylarında son tarih olarak 30 Haziran 2023 işaret ediliyor.

30 Haziran 2023 tarihine kadar 250 TL ve üzeri 4 kez akaryakıt ve otogaz harcamalarınıza özel 75 TL Bankkart lira hesabınıza aktarılacak. 16 Mayıs 2023 tarihi itibariyle başlayan kampanyanın halen devam ettiğine dair açıklamalar geldi.

ahclfa-x.jpg

KAMPANYA BAŞVURU SÜRECİ

Akaryakıt kampanyasının detaylarında ise katılım şartları ve başvuru detayları yer alıyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr web sitesi üzerinden başvuru yapabilir.

Kampanya kapsamında bankkart anlaşması bulunan akaryakıt istasyonlarında bankkart POS cihazı ile farklı günlerde yapacağınız tek seferde 250 TL ve üzeri 4 alışverişinizde puan kazanabileceksiniz. Akaryakıt ya da otogaz harcamalarına özel 75 TL tutarında bankkart lira hesabınıza yüklenecek.

ap-gas-pump-e1623074496203.jpeg

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya kapsamında müşteri en fazla 75 TL tutarında bankkart lira kazanabilecek. İşlemlerin bankkart anlaşması bulunan üye işyerlerinden ya da Bankkart POS cihazları üzerinden yapılması halinde geçerli sayılacaktır.

Kampanya şartlarına göre aynı gün içerisinde yapılan 250 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesinin geçerli olacağı belirtildi. Kampanyadan faydalanmak için alışverişlerin farklı günlerde yapılması gerektiği belirtiliyor. Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak ve Bankkart Business kart sahibi olan vatandaşlar kampanyadan faydalanabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN