El Nino derken şimdi de çöl sıcakları geliyor! O gün aklı olan sokağa çıkmaz

El Nino derken şimdi de çöl sıcakları geliyor! O gün aklı olan sokağa çıkmaz

Son dakika haberi... Haziran ayında etkili olan sağanak yağışlar Temmuz ayı itibariyle yerini sıcak hava dalgasına bırakmış durumda. Hava sıcaklıkları 30 dereceye kadar çıkarken vatandaşlar 'Hava durumu bugün nasıl? Sıcaklıklar daha da artacak mı? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorusunu araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. El Nino'dan sonra şimdi de çöl sıcaklıkları geliyor. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih vererek uyardı. O gün aklı olan sokağa çıkmaz!

Temmuz ayı ile birlikte hava sıcaklıkları hızla artmaya başladı. Özellikle El Nİno (Yaramaz çocuk) hava sistemi tüm yurtta etkisini sürdürmeye devam ederken sıcaklıklar 30 dereceye kadar çıkmış durumda. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları artmaya devam edecek mi?' sorularını araştırmaya devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. El Nino'dan sonra şimdi de çöl sıcaklıkları geliyor! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten son dakika olarak uyardı. O gün aklı olan sokağa çıkmaz! Çöl sıcaklıkları geliyor. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu , Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Giresun, Rize çevreleri, Trabzon’un doğusu ve Artvin’in kuzey kesimlerinde kuvvetli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer şiddetli ve aşırı olması bekleniyor.

jhjhj-11.jpg

HAVA BUGÜN NASIL OLACAK?

HAVA SICAKLIKĞI:

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR:

Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜ METEOROLOG UYARDI: ÇÖL SICAKLIKLARI GELİYOR, O GÜN SAKIN DIŞARI ÇIKMAYIN!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından son dakika uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının hızla artacağını belirten Ökten, o şehirlerde yaşayan vatandaşları uyararak, "Ay ortası çöl sıcakları gelecek. İstanbul'da hayat zorlaşacak. Sıcaklıklar 42 dereceyi görebilir." ifadelerini kullandı.

b566444.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

8 TEMMUZ 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h1.png

9 TEMMUZ 2023 PAZAR GÜNÜ

h2.png

10 TEMMUZ 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h3.png

11 TEMMUZ 2023 SALI GÜNÜ

h4.png

12 TEMMUZ 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN