Elinden, sırtından kolundan her yerinden soktu! Uykuya dalan adam dehşeti yaşadı... Burası Afrika-Amerika değil Türkiye!

Elinden, sırtından kolundan her yerinden soktu! Uykuya dalan adam dehşeti yaşadı... Burası Afrika-Amerika değil Türkiye!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte birçok yabani hayvan kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yırtıcılar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son haber yürekleri ağızlara getirdi. Burası Afrika değil Türkiye! Tarlasında uykuya dalan çiftçi dev akrep tarafından ısırıldı. Elinden, sırtından kolundan her yerinden soktu! Uykusundan uyanan adam dehşeti yaşadı. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde korkulan istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yırtıcı hayvanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Özellikle son dönemde ülkemizde sıklıkla gelen yılan vakaları vatandaşları tedirgin ederken gelen görüntüler herkesi şoke etti. Burası Afrika-Amerika değil Türkiye! Uykuya dalan adam dehşeti yaşadı. Elinden, sırtından kolundan her yerinden soktu! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde o yırtıcı istilaya başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

BURASI AFRİKA-AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilirken Siirt'ten gelen görüntüler yürekleri ağızlara getirdi. Siirt'in Pervari ilçesinde bulunan Çemikare Yaylası'nda çobanlık yapan Ferhat Aykaç'ı uyuduğu esnada, elinden, kolundan ve sırtından akrep soktu.

fggfgf-2023-07-25t120829-951.jpg

UYKUYA DALAN ADAM DEHŞETİ YAŞADI: ELİNDEN KOLUNDAN HER YERİNDEN SOKTU

Uykusundan ağrılarla uyanan çiftçi hemen 112 Acil Sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Yaylaya kara yolundan ulaşımın güçlükle sağlanması nedeniyle Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopter bölgeye yönlendirildi. İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda ekipler kısa sürede bölgeye ulaştı. Aykaç, helikopterle Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

fggfgf-2023-07-25t120813-372.jpg

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Hastanede tedavi altına alınan Aykaç, yaşadığı dehşet verici olayı şu sözlerle anlattı:

"Kolumdan uzaklaştırmak isterken akrep sırtıma kaçtı. Bu sırada parmağımı, kolumu ve sırtımı soktu. İlk önce fazla bir şey hissetmedim. Soğuk su ile yıkadım. Sonra bilincim kapandı. İlk müdahale yaylada yapıldı. Sağ olsun ekipler 15-20 dakika içerisinde helikopterle beni hastaneye ulaştırdı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN