'Erdoğan'a sesleniyorum' diyerek açıkladı: Özel'den 'beka sorunu' hatırlatması

'Erdoğan'a sesleniyorum' diyerek açıkladı: Özel'den 'beka sorunu' hatırlatması

CHP lideri Özel, partisinin gençlik kolları buluşmasında yaptığı açıklamada; gençlerin yaşadığı ekonomik ve sosyal sorunlara dikkat çekti. Özel, açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, "Asıl beka sorunu bu ülkenin gençlerinin başka ülkelerde hayal kurması" şeklinde konuştu. Konuşmasında İsrail ve Filistin arasındaki savaşa da değinen Özel, iktidarı eleştirerek, "Filistin her zaman bizim meselemizdi. Filistin sizin meseleniz değilken de bu ülkenin devrimci gençlerinin meselesiydi" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Manisa'da gerçekleştirilen Gençlik Kolları toplantısında açıklamalarda bulundu.

reer.jpg

Burada yaptığı konuşmada Özel, partisinin gençlik kollarına çok önem verdiklerini ve geliştirmek için çalışmalarını yoğun şekilde sürdüreceklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, sıklıkla yinelediği 'dış güçler, beka sorunu' ifadelerine atıf yapan Özel, "Memleketin önüde büyük bir beka sorunu var. Bu ülkenin gençleri bavulları kafalarında toplamış" diye konuştu.

Erdoğan'a seslenen Özel, "Asıl beka sorunu bu ülkenin gençlerinin başka ülkelerde hayal kurması" ifadelerini kullandı.

'FİLİSTİN HER ZAMAN ÜLKENİN DEVRİMCİ GENÇLERİNİN MESELESİYDİ'

Sözlerinin devamında İsrail'in Gazze'de devam ettirdiği saldırılara değinen Özel, iktidarın söylemlerini eleştirdi. Özel, "Filistin her zaman bizim meselemizdi. Filistin sizin meseleniz değilken de bu ülkenin devrimci gençlerinin meselesiydi" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN