Hafta sonuna program yapmayın! Geliyor gelmekte olan: İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir... Resmen uçacağız

Hafta sonuna program yapmayın! Geliyor gelmekte olan: İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir... Resmen uçacağız

Hafta sonuna plan yapanların tüm planları alt üst olacak. Uzman isim Türkiye'nin uçuşa geçeceği tarihi açıkladı. O iller bir bir havalanıyor. İşte tüm detaylar…

Türkiye adım adım felaketine yaklaşıyor. İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir hafta sonu tatiline çıkıyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile uyarıda bulunan Kerem Ökten, o şehirler için alarm verdi. İşte tüm detaylar…

HAFTA SONU FELAKETİ YAŞAYACAKLAR


Uzun süredir sıcak havalarının etkisi altında olan Türkiye'de alarm verildi. Yağışlı havalar etkisini göstermeye başlarken bu kez de şiddetli rüzgar uyarısı yapıldı. Akdeniz’den başlayan kasırga İstanbul’dan çıkacak.


Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile şiddetli yağış uyarısında bulunan Kerem Ökten, pazar akşamına işaret ederek uçuşa geçeceğiz dedi. İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Edremit körfezi, Bandırma ve Erdek hafta sonuna hazır olsun. Pazar akşamı herkes uçacak. Kerem Ökten, “Pazar akşamı uçacağız. İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Edremit körfezi, Bandırma ve Erdek…” sözleriyle herkesi uyardı.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN