Hatay, Malatya, Osmaniye, Adana, Mersin önlemini alsın! Bir anda gelecek, ne olduğunu bile anlamayacaksınız...

Hatay, Malatya, Osmaniye, Adana, Mersin önlemini alsın! Bir anda gelecek, ne olduğunu bile anlamayacaksınız...

Uzman isimler tarafından Hatay, Malatya, Osmaniye, Adana ve Mersin'in de yer aldığı 6 il için uyarı paylaşıldı. Tarih vererek paylaşılan uyarılarda, ismi geçen illerde etkili olması bekleniyor. O gün için önleminizi alın. İşte tüm detaylar...

Uzmanlar tarafından 6 bölge için kritik uyarı verildi. Hatay, Malatya, Osmaniye, Adana ve Mersin'in de yer aldığı uyarıların ardından önlemlerin alınması gerektiği işaret edildi. O tarihte etkisini gösterecek felaket için uyarılar gelmeye devam ediyor.

SAĞLIĞINIZA DİKKAT EDİN!

Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Malatya ve Adıyaman için yeni uyarılar geldi. Meteoroloji kaynakları tarafından yapılan uyarılar ile birlikte, o tarihte Suriye'den ülkemize giriş yapacak. İklim değişikliğinin eseri olarak bu mevsimde yükselen toz bulutu Türkiye'ye doğru yola çıktı.

Suriye sınırına komşu olan illerimizde etkisini gösterecek toz bulutuna karşı kapıları, pencereleri kapatın uyarısı yapıldı. Sonbahar mevsiminde beklenen yağışlı havalar, beklenilenden biraz uzak kalacak. Uyarı yapılan bölge halkına "Sağlığınıza dikkat edin" uyarısı geldi.

huge-wall-of-dust-phoenix-area-3.jpg

GÖKTEN ÇAMUR YAĞACAK

Türkiye'nin belalısı yeniden yola çıktı. Suriye'den ülkemize giriş yapacak toz bulutu büyük bir hızla ilerliyor. Yarın itibariyle etkisini gösterecek toz bulutu, meteoroloji uzmanlarını ve kaynaklarını şaşırttı. Bu mevsimlerde beklenmeyen toz bulutu, Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Malatya ve Adıyaman bölgesinden ülkeye giriş yapacak.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ile "Çöl kumları geliyor, sağlığınıza dikkat edin." tarzında uyarılar yapılırken, Hava Forum tarafından detaylar paylaşıldı. Suriye'den yola çıkan tozlar hakkında, "Pazar günü Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Malatya, Adıyaman çevrelerinde çamur yağmuruna neden olmasını tahmin ediyoruz..." notunu düştü.

Paylaşımın altına ise, sosyal medya kullanıcıları tarafından "Yıkımlardan dolayı bölgenin geneli zaten toz altındaydı, bu da tuzu biberi olur artık…" ve "Bir komşu ülke düşünün ki oradan gelen hiç bir şeyin bize bir faydası dokunmuyor." tarzında yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN