İğrenç görüntü Türkiye'den! Otobüsün içinde genç kıza bakarak... İzleyenlerin tüyleri diken diken oldu!

Sosyal medyada yayınlanan bir video izleyenleri sinirden çıldırttı. Yabancı uyruklu bir vatandaşın otobüste yolculuk ettiği sırada yanına oturan genç kıza yaptıkları herkesi şoke etti. İğrenç görüntüler Türkiye'den! Çevresindekilere aldırış etmeden herkesin ortasında yaptı. İzleyenlerin tüyleri diken diken oluyor!

İğrenç görüntü Türkiye'den! Otobüste yanında oturan genç kıza bakarak kendisini tatmin eden yabancı uyruklu şahıs herkesi şoke etti. O anları kayda alan iğrenç şahıs, utanmadan o görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Videoyu gören sosyal medya kullanıcıların tüyleri diken diken oldu. İşte o iğrenç görüntüler...

UTANMADAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Kadınlara yönelik taciz olayları son dönemde hızla arttı. Sosyal medyada yayınlanan bir video ise akıllara durgunluk verdi. Bir yabancı uyruklu şahıs, yanında oturan genç kıza bakarak kendini tatmin etti. O anları kayda alan kişi, görüntüleri 100 bin üyeye sahip Telegram kanalında yayınladı.

hgghgh-43.jpg

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Paylaşılan video kısa sürede binlerce kez izlenirken görüntüler büyük tepki çekti. Videonun altına yorum yapan vatandaşlar emniyeti etiketleyerek bahsi geçen kişinin yakalanmasını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN