İstanbul'da kar yağışı etkili oluyor

İstanbul'da kar yağışı etkili oluyor

Meteoroloji ve AKOM'un peş peşe yaptığı uyarıların ardından yılın ilk karı İstanbul'un bazı ilçelerinde etkili olmaya başladı. Bazı ilçelerde etkili olan kar yağışı sonrası, park halinde olan araçların üzeri kar tuttu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Afet İşleri Dairesi Başkanlığı (AKOM) kentin yüksek kesimleri ile kuzey kesimlerinde kar ve karla karışık yağmurun etkili olacağı uyarıları yapmasının ardından soğuk ve yağışlı hava dalgası etkisini göstermeye başladı.

ew.jpg

Gece saatlerinde sıcaklıkların 8-10 derece düşeceği bilgisinin de yer aldığı açıklamanın ardından, sabah saatlerinden itibaren megakentin bazı ilçelerinde kar, bazı ilçelerinde ise karla karışık yağmur başladı.

krt.jpg

Anadolu Yakası'nda Kartal, Pendik, Tuzla, Ümraniye, Ataşehir ve Üsküdar Çamlıca Tepesi'nde aralıklarla karla karışık yağmur görülüyor.

rfe.jpg

Avrupa Yakası'nda ise Silivri, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane'de sulu karın yağdığı gözlendi.

Beylikdüzü'nde etkili olan kar yağışı rüzgarla birlikte etkisini artırıyor. Yılın ilk karı etkili olurken, park halinde bazı araçların üzerinin kar tuttuğu görüldü.

Öte yandan Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası ile bugün hava sıcaklıklarında sert düşüş yaşandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN