KPSS 50 puanı olan adaylar dikkat! O üniversite personel alımlarına başladı: 130 kişilik kadro açıldı

KPSS 50 puanı olan adaylar dikkat! O üniversite personel alımlarına başladı: 130 kişilik kadro açıldı

Vatandaşların ekonomik açıdan zorlandığı bir sürece giriş yaparken güncel iş ilanları da yakından takip ediliyor. İş arayanları sevindiren açıklama o üniversiteden geldi. Üniversite bünyesinde 130 personel alımı yapılacak. İşte personel başvuru detayları…

Son yıllarda iş arayan vatandaş sayısı her gün artış gösterirken güncel ilanlarda yakından takip ediliyor. Özellikle üniversite mezununun arttığı bu yıllarda kurumlar tarafından yapılan alımlar hemen hemen her vatandaşın takibinde yer alıyor. İş bulmak her geçen gün zorlaşırken sevindiren açıklama Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden geldi. Resmi Gazete’de yayınlanan ilan doğrultusunda kurum bünyesindeki eksikliği gidermek amacıyla 130 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

130 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından yapılacak personel alımları vatandaşların yüzünü güldürdü. Kurum bünyesindeki eleman eksikliğini gidermek amacıyla yapılacak personel alımları için adaylardan KPSS şartı isteniyor. Lise için P94, ön lisans için P93 ve lisans için P3 puan türünden en az 50 puan alan adayların ilanı başvuru yapabileceği belirtildi.

van-yuzuncu-yil-universitesi.jpg

FARKLI KADROLARDA ALIM YAPILACAK

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından yapılacak personel alımları için kadro ve kontenjan sayıları da merak ediliyor. Farklı kablolarda alım yapılacağı belirtilirken kontenjanlarda tek tek açıklandı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından yapılacak personel alımları için belirlenen kadro ve kontenjan şu şekildedir:

  • Eczacı 3 Kişi
  • Diyetisyen 2 Kişi
  • Fizyoterapist 2 Kişi
  • Ebe 7 Kişi
  • Hemşire 45 Kişi
  • Sağlık Teknikeri 29 Kişi
  • Laborant 2 Kişi
  • Diğer Sağlık personeli 2 Kişi
  • Temizlik Görevlisi 34 Kişi olarak alacak.

hemsire.jpg


BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından yapılacak personel alımları için başvurular 27 Temmuz 2023 tarihinde başladı. Son başvuru tarihi için 10 Ağustos 2023 tarihi işaret edilirken adayların başvurularını Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Personel Genel Müdürlüğüne şahsen yapması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN