KPSS Alan Bilgisi 3'üncü oturumu sona erdi

KPSS Alan Bilgisi 3'üncü oturumu sona erdi

KPSS Lisans Alan Bilgisi 3. oturumu sona erdi. İşletme, muhasebe, istatistik testlerinden oluşan üçüncü oturumda adaylara çoktan seçmeli 40'ar sorudan toplam 120 soru yöneltildi, soruları cevaplamaları için 160 dakika süre verildi.

İşletme, muhasebe ve istatistik testlerini içeren 2023-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Alan Bilgisi 3'üncü oturumu bugün yapıldı.

Adaylar, sabahın erken saatlerinde 3'üncü oturum için sınav merkezlerine geldi.

Güvenlik kontrolünden geçirilen adaylar, saat 10.00'a kadar okullara alındı. ÖSYM'nin sitesinden aldıkları sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanları ile sınav merkezlerine gelen adaylar, üzerlerindeki madeni para, kağıt, peçete, kol saati, anahtar ve takılarını girişteki emanete teslim etti.

1-014.jpg

Saat 10.00 itibarıyla sınav merkezlerinin kapısı kapandı. Sınav saat 10.15'te başladı. Aileler ise sınava giren yakınlarını beklemek için sınav merkezlerinin dışına alındı.

Adaylara çoktan seçmeli 40'ar sorudan toplam 120 soru yöneltildi, soruları cevaplamaları için 160 dakika süre veriliyor.

KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ise 6 Ağustos'ta yapılacak ve 2023-KPSS süreci bu sınavla son bulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN