MHP'li isimden Erzurum saldırısıyla ilgili açıklama: Olayları kaygı ile izledik

MHP'li isimden Erzurum saldırısıyla ilgili açıklama: Olayları kaygı ile izledik

Türkiye'nin kilitlendiği 14 Mayıs seçimlerine sadece 5 gün kaldı. Seçimlere çok az kalmışken istenmeyen ve provokatif olaylardan da meydana gelmeye devam ediyor. İBB Başkanı İmamoğlu'nun Erzurum'da gerçekleştirdiği Millet Buluşması'na yapılan taşlı saldırı için MHP Erzurum Milletvekili adayı Haluk Pirimoğlu, "Olayları kaygı ile izledik" dedi.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve Genel Seçim'e 5 gün kaldı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da gerçekleştirmek istediği 'Millet Buluşması' taşlı saldırı nedeniyle yarıda kesilmişti. Türkiye gündemine oturan bu olay, ülke genelinde tepki ile karşılandı.

MHP'Lİ İSİMDEN 'SAĞDUYU' ÇAĞRISI

Cumhur İttifakı üyesi Milliyetçi Hareket Partisi'nin Erzurum Milletvekili adayı Haluk Pirimoğlu'ndan beklenmedik bir açıklama geldi.

Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat, bugün yayımladığı köşesinde Pirimoğlu'nun ifadelerine yer vererek "Türkiye’nin ve ülkücü camianın en tecrübeli siyasetçilerinden Haluk Pirimoğlu MHP’nin Erzurum milletvekili adayı. MHP’li Pirimoğlu’ndan gelen açıklamayı 'sağduyu' çağrısı nedeniyle özellikle paylaşmak istiyorum" dedi.

OLAYLARI KAYGI İLE İZLEDİK

Fırat'ın yazısında Pirimoğlu'nun ifadelerinin yer alan kısım şöyle:

"- Olayları kaygı ile izledik. Seçim demokratik bir süreçtir.

- İtidallı olmak, provokasyona gelmemek lazım.

- Bu tuzağa düşmeyeceğiz.

- Biz misafirperver bir milletiz. Hangi partiye oy ve gönül verirseniz verin, hiçbir karmaşaya müsaade etmeyeceğinize eminiz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN