Ne Afrika ne de Hindistan burası Türkiye! Dev yılan öyle bir yerden çıktı ki... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Ne Afrika ne de Hindistan burası Türkiye! Dev yılan öyle bir yerden çıktı ki... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Ne Afrika ne de Hindistan burası Türkiye! Dev yılan öyle bir yerden çıktı ki... Görenlerin ağzı açık kaldı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde büyük yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası ne Afrika ne de Hindistan burası Türkiye! Dev yılan öyle birden çıktı ki... Görenlerin nutku tutuldu. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

gfgfgf-2023-07-23t103659-519.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Sivas'tan gelen görüntüler ise tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Dev yılanı görünce küçük dilinizi yutacaksınız.

NE AFRİKA NE DE HİNDİSTAN BURASI TÜRKİYE!

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yurdun dört bir yanından yılan ihbarları akın akın gelmeye başladı. Son olarak Sivas'ta kaydedilen görüntüler herkesi korkuttu. Sivas'ta sıcaklıklardan bunalan bir yılan gölgelik bulmak iiçin park halindeki arabanın bagajına girdi. Arabasındaki yılanı fark eden sürücü hemen Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden yardım istedi.

DEV YILAN ÖYLE BİR YERDEN ÇIKTI Kİ...

İhbar üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri hemen aracın arka koltuklarını sökerek benzin pompası ve deposu arasına giren yılanı bulunduğu yerden çıkardı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen yılan daha sonra doğal yaşamına bırakıldı.

gfgfgf-2023-07-23t103721-457.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrasında uzmanlardan acil durum uyarısında bulundu. Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN