Oyun Atölyesi'nden Haluk Bilginer açıklaması: Koronavirüse yakalanmadı

Oyun Atölyesi'nden Haluk Bilginer açıklaması: Koronavirüse yakalanmadı

Oyun Atölyesi, oyuncu Haluk Bilginer'in korona virüsüne yakalandığı iddialarını yalanladı. Haluk Bilginer'in kurucusu olduğu Oyun Atölyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Sağlığıyla ilgili bir problem bulunmamaktadır" ifadesi yer aldı.

Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ı 19 yıl sonra aynı sahnede buluşturan 'Kel Diva' isimli oyunun gösterim tarihlerinin Bilginer'in Kovid-19'a yakalanması nedeniyle ertelendiği yönündeki iddialar Oyun Atölyesi tarafından yalanlandı.

Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ın 1999 yılında kurduğu ve Kel Diva oyununu sahneleyen Oyun Atölyesi, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi:

"Haluk Bilginer'in koronavirüse yakalandığı haberleri asılsızdır. Sağlığıyla ilgili bir problem bulunmamaktadır"

oa.jpg

NE OLMUŞTU?

Haluk Bilginer'in koronavirüsüne yakalandığı iddia edilmiş oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu ve hastalığı dinlenerek atlatmaya çalıştığı ifade edilmişti. Kel Diva oyununun gösterimlerinin ise oyuncunun hastalığı nedeniyle ertelendiği öne sürülmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN