Sevgilisini kobra yılanıyla infaz etti! Şeytanın aklına gelmez: Parmak izi olmasın diye…

Sevgilisini kobra  yılanıyla infaz etti! Şeytanın aklına gelmez: Parmak izi olmasın diye…

Hindistan’ın Haldwani kentinde gerçekleşen şoke edici bir cinayet herkesi derinden etkiledi. 30 yaşındaki bir iş insanı, kız arkadaşı ve bir yılan terbiyecisi dahil olmak üzere beş kişi tarafından öldürüldü. Suç aleti ise kobra yılanı… Detayları şeytanın aklına gelmez

Hindistan’da Şeytanın bile aklına gelmeyecek bir cinayet işlendi. Bir kadın iş adamı sevgilisini 3 kişiyle beraber resmen infaz etti. Ama adamın cesedinde tek parmak izi yok. Suç aleti ise bir kobra yılanı. Dünya bu olayı konuşuyor

img-3850.jpeg

KOBRA YILANIYLA İNFAZ

Hindistan’da bir iş insanı, kobra yılanıyla öldürüldü. Ülke gündemine oturan bu cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, iş insanının kız arkadaşı ve üç kişi kayıplara karıştı. Öte yandan, polis tarafından yakalanan yılan terbiyecisi ise tutuklandı.

img-3846.png

ARACINDA ÖLÜ BULUNDU

Hindustan Times gazetesinde yer alan habere göre, Haldwani kentinde yol kenarında aracında ölü olarak bulunan iş insanının bacağında yılan ısırığı tespit eden polis, olayı araştırdıkça ürpertici bir iddiayla karşılaştı.

img-3847.png

YILANLA ZEHİRLEMİŞLER

İş insanının kız arkadaşı ve üç kişinin, bir yılan terbiyecisini kiralayarak Ankit Chauhan adlı iş insanını yılan ısırığıyla zehirleyerek öldürdüğü ortaya çıktı.

img-3849.jpeg

Yılan terbiyecisi polis tarafından yakalanıp tutuklanırken, diğer dört kişi ise henüz bulunamadı. Kobra yılanıyla işlenen bu cinayet ülkede büyük yankı uyandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN