Sigara da artık taneyle satılacak! Yeni fiyat listesi kesinleşti. İşte yeni sigara fiyatları

Sigara da artık taneyle satılacak! Yeni fiyat listesi kesinleşti. İşte yeni sigara fiyatları

Zamlardan sonra yeni sigara fiyatları netleşti. Sigara gelen zamların ardından sigara da artık taneyle alınacak! Tüm bu zamlardan ardından sigara fiyatları en çok araştırılan konu oldu. İşte yeni sigara fiyatları...

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden iki sigara grubuna 5 TL zam yapıldığını duyurdu. Gelen zamlardan sonra 7 Eylül Perşembe günü itibarıyla sigara fiyatlarındaki son durum merak konusu oldu.

EN UCUZ SİGARA 44 TL OLDU

1655837487324.jpg
Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş’ın duyurduğu listeye göre, 4 Eylül Pazartesi günü Philip Morris sigara grubuna 5 TL zam geldi. 5 Eylül Salı günü ise JTİ grubu sigaralarına 5 TL zam duyuruldu. Ardından 6 Eylül Çarşamba günü BAT sigara grubuna zam geldi. Sigara fiyatlarına son gelen zamların ardından en ucuz sigara 44 TL olurken, en pahalı sigara 55 TL oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN