Tek damlası anında öldürüyor! Kolibandı rulosunda ölümcül yılan dehşeti: Bant yapıştırmak isteyen adam hayatının şokunu yaşadı

Tek damlası anında öldürüyor! Kolibandı rulosunda ölümcül yılan dehşeti: Bant yapıştırmak isteyen adam hayatının şokunu yaşadı

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi dehşete sürükledi. Tek damlası anında öldürüyor! Kolibandı rulosunda ölümcül yılan dehşeti. Böyle bir şey kimsenin başına gelmez. Bant yapıştırmak isteyen adam hayatının şokunu yaşadı. Dev yılanları görünce uykunuz kaçacak! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Korkulan istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Aç karınlarını doyurmak isteyen yılanlar ise insanlara saldırmaya başladı. Paylaşılan son görüntüler tüyleri diken diken etti. Kolibandı rulosunda ölümcül yılan dehşeti... Tek damlası anında öldürüyor! Kimsenin başına bu gelmez. Bant yapıştırmak isteyen adam hayatının şokunu yaşadı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

fgfgfg-21.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Avustralya'dan gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev yılanları koli bandıyla yakaladı. Görünce tüyleriniz diken diken olacak.

KOLİBANDINA SIKIŞIP KALDILAR... TEK DAMLASI ÖLDÜRÜYOR!

Avustralya'nın Queensland kentinde Buderim'deki bir şirket deposunda yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Dev yılanlar bantlara yapışıp kaldı. Yılanların bir bant dağıtıcısına sıkışıp kalması ofistekileri şoke etti.

DEV YILANLARI GÖRÜNCE UYKUNUZ KAÇACAK

Yılanları kurtarmak için hemen yılan uzmanlarını arayan ofis çalışanları ne yapacaklarını şaşırdı. Avustralya Hayvanat Bahçesi Yaban Hayatı Hastanesi çalışanları hemen bölgeye gelerek yılanları kurtardı. Yaşanan olay sonrası yetkililer, "Bu asla iyi bir durum değildir ve yönetilmesi oldukça zor olabilir." dedi.

fggfgf-2023-08-16t234116-196.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTLASI BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar peş peşe uyarılarda bulundu. Havaların ısınmasıyla birlikte yılanların evlere girebileceğini ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusun uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN