TOKİ'den arsa çıkanlar dikkat! Hem ucuza hem de en kolay evi yapın: Fiyatı bedavadan biraz pahalı!

TOKİ'den arsa çıkanlar dikkat! Hem ucuza hem de en kolay evi yapın: Fiyatı bedavadan biraz pahalı!

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler sonrası vatandaşlar yıkılan evleri için harekete geçti. Yıkılan evlerin nereye ve nasıl yapılacağını merak eden milyonlarca kişiye güzel haber geldi. TOKİ'den arsa çıkanlar dikkat! TOKİ arsalarına yapılabilecek en uygun fiyatlı, en hızlı evler hakkında uzmanlardan açıklama geldi. Hem ucuza hem de en kolay evi yapın. Fiyatı bedavan biraz daha pahalı. İşte detaylar haberimizde...

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ tarafından ucuza yapılan ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Hem ucuza ev sahibi olmak hem de depreme dayanıklı ev sahibi olmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. TOKİ arsalarına yapılabilecek en uygun fiyatlı, en hızlı evler hakkında uzmanlardan açıklama geldi. Fiyatı bedavadan biraz daha pahalı. Bu fiyata bunu bulamazsınız!

hjhjhjhj-64.jpg

TOKİ'DEN ARSA ÇIKANLAR DİKKAT! DAĞITIMLAR YAPILDI

TOKİ'den arsa çıkanlar dikkat! TOKİ İlk Evim Arsa kapsamında müstakil ve müşterek arsaların dağıtımı yapıldı. Dağıtımın ardından vatandaşlar sürecin nasıl işleyeceğini araştırmaya başladı. TOKİ'den yapılan açıklamada sözleşme imzalaması duyurusunun geleceği ve sözleşme imzalanması ile birlikte vatandaşların peşinat vereceği ve daha sonra taksit ödemelerine başlanacağına yer verildi.

hjhjhjhj-65.jpg

UCUZA EV SAHİBİ OLUN

Arsa çıkan vatandaşlar nasıl ev alacaklarını sorgularken ucuza ev sahibi olmanın yolları merak konusu oldu. Konuyla ilgili önemli açıklama geldi. Paylaşılan bilgilere göre, arsalara yapılacak en maliyetsiz evin prefabrik evler olduğuna yer verildi. Uzmanlar yaptıkları açıklamada prefabrik yapı sektöründe tasarlanıp üretilen prefabrik evlerin hızlı şekilde kurulduğu ve TOKİ arsalarına en uygun çözüm olduğuna yer verildi. TOKİ arsalarına 1 yılda temel, 2 yılda zeminin yapılması şartı nedeniyle prefabrik evler şimdi daha da gündemde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN