Tüm dünya bu canlıdan yaka paça kaçıyordu... Dev sürüngen o ilimizde görüldü! Uzmanlar acil durum ilan etti, istila başladı

Tüm dünya bu canlıdan yaka paça kaçıyordu... Dev sürüngen o ilimizde görüldü! Uzmanlar acil durum ilan etti, istila başladı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. O ilimizden gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Tüm dünya bu canlıdan yaka paça kaçıyordu. Dev sürüngen o ilimizde görüldü! Uzmanlar acil durum ilan etti. Korkulan istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Gelen görüntüler herkesi şoke etti. Tüm dünya bu canlıdan yaka paça kaçıyordu. Dev sürüngen o ilimizde görüldü! Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Yılan istilası başladı! Bu canlıyı gördüğünüz gibi kaçın.

gfgfgf-2023-06-20t113404-538.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Mersin'den paylaşılan görüntüler ise herkesi korkuttu. Dev yılanı görenler kaçacak yer aradı. Uzmanlar acil durum ilan etti.

DEV SÜRÜNGEN O İLİMİZDE GÖRÜLDÜ!

O ilimizden korkutan görüntüler! Mersin'in Silifke ilçesi Say Mahallesi'ndeki ara sokakta yılan olduğunu fark eden vatandaşlar, hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. Bölgedeki vatandaşlar itfaiye ekipleri gelene kadar sopalarda yılanı kontrol etmeye çalışırken bölgeye gelen ekipler yılanı yakalayarak doğal yaşamına bıraktı.

hghghg-2023-06-20t113425-881.jpg

UZMANLAR ACİL DURUM İLAN ETTİ: KORKULAN İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar son dakika uyarısında bulundu. Havaların ısınmasıyla yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer bölge halkını yılan saldırısına karşı uyardı. Gördüğünüz gibi yetkililere haber verin!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN