Türkiye için beklenen tarih netleşti! 13 Eylül'de kapımıza dayanıyor... Tüm Türkiye'ye hayırlı olsun

Türkiye için beklenen tarih netleşti! 13 Eylül'de kapımıza dayanıyor... Tüm Türkiye'ye hayırlı olsun

Türkiye genelinde vatandaşlar, serinliklerin ve rahatlatıcı sonbahar havasının ne zaman geleceğini büyük bir merakla bekliyordu. Uzun süren yaz sıcaklarının ardından sonbaharın tazeleyici etkisine kavuşmayı özlemiş olan vatandaşlar için artık bir tarih belirlendi...

Meteoroloji uzmanlarından alınan son bilgiler ışığında, Türkiye'de sonbaharın etkisini 13 Eylül'den itibaren göstermeye başlayacağını belirtti. Yani yazın sıcak ve bunaltıcı günlerinin ardından sonbaharın ferahlatıcı esintileri çok yakında yurdu saracak.

UZMANLARDAN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI

Tanınmış meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla vatandaşları bilgilendirdi. Ökten, "13 Eylül'de kuzey şehirlerimize (İstanbul dahil) mutlak Sonbahar geliyor. Sıcaklık 27 derecenin altına düşüyor. 27 derece Yaz sınırıdır. Sonbahar'ın Ülkemize güzellikler getirmesini temenni ederim..." ifadelerini kullandı.

2-001.jpg

Bu açıklamalarla birlikte, sonbaharın yaklaşan güzelliklerini ve ferahlığını özlemle bekleyen vatandaşlar için heyecanlı bir bekleyiş başlamış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN