Türkiye'nin en zehirli yılanı o ilimizde görüldü! Dev yılanı görünce evlerinden kaçtılar... Uzmanlar uyardı, istila başladı!

Türkiye'nin en zehirli yılanı o ilimizde görüldü! Dev yılanı görünce evlerinden kaçtılar... Uzmanlar uyardı, istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul'dan gelen korkunç haber sonrası o ilimizde de kötü haber geldi. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Dev yılanı gören vatandaşlar evlerinden kaçmak zorunda kaldı. Uzmanlar acil durum ilan etti. Korkulan istila başladı!

Yaz aylarının gelemesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Türkiye'nin en zehirli yılanı o ilimizde görüldü! Dev yılanı görenler evlerinden kaçmaya başladılar. Uzmanlar bölgede bulunan vatandaşları son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun şekilde takip edilmeye devam ediliyor. İstanbul'dan gelen görüntüler sonrası Yozgat'tan da kötü haber geldi. Dev yılanı görünce tüyleriniz diken diken olacak.

DEV YILANI GÖRÜNCE EVLERİNİ TERK ETTİLER

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde bulunan bir mahallede dev bir yalan ağaçta fark edildi. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler büyük paniğe neden olurken bölgeye hemen yetkililer gönderildi. Mahalleliler evlerinin yakınındaki dev yılanı görünce korkudan evlerini terk ederek durumu ekiplere bildirdi.

ghhghgg.jpg

TÜKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

İhbar üzerine adrese gelen itfaiye ekipleri, yılanı olduğu ağaçtan kontrollü şekilde yakaladı. Gerçek, itfaiyenin yılanı yakalaması ile ortaya çıktı. Sosyal medyada anakonda büyüklüğünde gösterilen yılanın gerçekte küçük bir yılan olduğu, görüntünün ise mercekle büyütülerek çekildiğinin anlaşılması üzerine mahalle sakinleri derin bir nefes aldı.

gfgfgf-2023-06-18t121102-160.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar bölgede yaşayan vatandaşları son dakika olarak uyardı. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, vatandaşları yılan saldırılarına karşı dikkatli olun çağrısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN