Uyuyan dev uyandı! Önce Gümüşhane sonra Erzurum... Türkiye beşik gibi sallanıyor! İşte güncel depremler…

Uyuyan dev uyandı! Önce Gümüşhane sonra Erzurum... Türkiye beşik gibi sallanıyor! İşte güncel depremler…

AFAD tarafından yapılan açıklama doğrultusunda önce Erzincan'da ardından Gümüşhane'de deprem meydana geldiği bir duyuruldu. 3.7 ve 4.1 şiddetinde gerçekleşen deprem vatandaşı korkuttu. İşte güncel depremler…

HİLAL NAS | KARAR

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) tarafından yapılan açıklama doğrultusunda merkez üssü Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Geçtiğimiz gün Yalova'da meydana gelen depremin ardından eş peşe gerçekleşen depremler ise İstanbul depremi yaklaşıyor mu? sorusunu akıllara getiriyor.

4.1 ŞİDDETİNDE

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan paylaşım ile birlikte saat 23.23'te meydana gelen depremin 15,68 kilometreye derinlikte olduğu belirtildi.

deprem-siddet.jpg

VALİDEN AÇIKLAMA GELDİ

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde meydana gelen depremin ardından Vali Alper Tanrısever’de açıklamada bulundu. Vali Tanrısever, "Kelkit ilçemiz Cemallı Köyü merkezli saat 23:23’te 4.1 şiddetinde meydana gelen depremde tarafımıza ulaşan bir olumsuzluk ihbarı bulunmamaktadır. Görevli personeller tarafından sahada tarama faaliyeti yapılmaktadır. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun" sözlerini dile getirdi.

Geçtiğimiz gün saat 01.15'te Kelkit Merkez'de 4.3 şiddetinde bir deprem daha meydana gelmişti. Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde yer alan Gümüşhane'de meydana gelen depremde herkesi korkuttu.

gumushane-deprem.jpg

ERZİNCAN'DA SALLANDI

Gümüşhane'nin ardından Erzincan merkezde Saat 23.28'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

GÜNCEL DEPREMLER

Kandilli Rasathanesi Güncel Deprem Listesi

guncel-deprem-rasathane.jpg

AFAD Güncel Deprem Listesi

afag-deprem.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN