Yılan uzmanları gittikleri evde hayatının şokunu yaşadı: 4.5 metrelik dev yılan sahibini boğuyordu! Kafasına vura vura...

Yılan uzmanları gittikleri evde hayatının şokunu yaşadı: 4.5 metrelik dev yılan sahibini boğuyordu! Kafasına vura vura...

Son dönemde evde yılan besleme oldukça popüler bir hale geldi. Büyük küçük fark etmeden beslenen yılanlar zamanla dev gibi oluyor. Gelen son görüntüler ise şaşkınlık yarattı. Yılan uzmanları gittikleri evde hayatının şokunu yaşadı. 4.5 metrelik dev yılan sahibini boğuyordu! Yetkililer kafasına vura vura kurtardı. Apar topar hastaneye kaldırıldı.

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yılan besleyen bir kişi yaşadığı olayla ölümden döndü. 4.5 metrelik dev yılan sahibi boğarak yutuyordu. Eve gelen yılan uzmanları hayatlarının şokunu yaşadı. Kafasına vura vura kurtardılar.

YILAN UZMANLARI HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinde bulunan Yukarı Macungie Kasabası Fogelsville'deki bir evden gelen ihbar üzerine harekete geçen ekipler, gittikleri yerde ürkütücü bir manzarayla karşılaştı. 4.57 metrelik bir yılanın sahibini boğarken gördüler.

4.5 METRELİK DEV YILAN SAHİBİNİ YİYORDU

Uzmanlar ev sahibinin yılan tarafından sokulduğunu ve bundan dolayı bayıldığını fark etti. İhbar üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, ilk müdahalesini evde yaptıkları adamı acil olarak hastaneye kaldırdı. Olay hakkında açıklamalarda bulunan komşular, yılanın adamı panik haliyle sokmuş olabileceğini çünkü yılanın uzun zamandan bu yana ev sahibi tarafından beslendiğini dile getirdi.

yilan-uzmanlari-gittikleri-evde-hayatinin-sokunu-yasadi-4-5-metrelik-dev-yilan-sahibini-boguyordu-kafasina-vura-vura-1.jpg

KAFASINA VURA VURA KURTARDILAR

İhbara giden ekipte yer alan Teğmen Nickischer, meslek hayatında ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını belirterek, yılanın çok büyük olduğunu ve kendilerinin dahi durumundan endişelendiklerini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN