Beyin bulandıran görselde farklı elmayı 21 saniyede bulanlar ultra zeki çıkıyor! Hemen çöz zeka seviyeni öğren

Beyin bulandıran görselde farklı elmayı 21 saniyede bulanlar ultra zeki çıkıyor! Hemen çöz zeka seviyeni öğren

Sizin için hazırladığımız yeni optik illüzyon testinde 84 tane elma bulunuyor. Görseldeki elmalardan 83 tanesi tıpa tıp aynı olurken aralarından bir tanesi farklı. Peki, bu farklı elmayı 24 saniye içinde bulabileceğinize inanıyor musunuz? Cevabınız evet ise hadi gelin deneyelim.

Optik illüzyon, beyin içindeki algı sisteminden dolayı ortaya çıkmaktadır ve realiteden farkı görsel algı yoluyla karakterize edilmesidir. Yeni optik illüzyon testimiz de farklı olan elmayı bulmanız için algınızı oldukça zorlayacak. Yalnızca IQ'su 130'dan fazla ve göz testi eşsiz olanlar farklı elmayı saniyeler içinde bulabiliyor.

FARKLI ELMAYI BULMANIZA YARDIMCI OLACAK BİR İPUCU!

Yukarıdaki görselde bulunan elmalardan biri diğer 83'ünden farklı. Fakat bütün özellikleri ile değil. Farklı elmayı bulmak istiyorsanız şunu belirtelim ki elmadaki fark renginde, boyunda ya da yapraklarında değil.

FARKLI ELMAYI BULABİLDİNİZ Mİ?

Yanılsama testi çözerek kendini kanıtlamak isteyenlerin çoğunluğu bu görseldeki farklı elmayı fark edemiyor. Ancak kimileri de saniyeler içinde farklı elmayı gösteriyor. Bu kişiler şüphesiz ki çok zeki ya da gözleri şahin gibi olan kişiler.

 optik illüzyon

Görsele dikkatli bir şekilde bakarsanız, yuvarlak içine aldığımız yeri incelediğiniz zaman vurgu yapılan bölgedeki farklı elmayı fark edeceksiniz. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN