Beyin yakan optik illüzyon! Resimdeki gizli tilkiyi sadece IQ'su yüksek insanlar 10 saniyede buluyor! Yapabilir misin?

Beyin yakan optik illüzyon! Resimdeki gizli tilkiyi sadece IQ'su yüksek insanlar 10 saniyede buluyor! Yapabilir misin?

Tilkiler akıllı varlıklardır ama insanlardan daha mı zekidirler? Zekanızı kanıtlamak için bu görseldeki gizli tilkiyi sadece 10 saniyede bulun. İnsanların sadece %1'i verilen süre içinde gizli tilkiyi bulabiliyor.

Tilkiler akıllı varlıklardır. Herhangi bir anaokulu masalını seçin ve tilkilerden alınan ilhamları bulacaksınız. Bir tilki, kurnaz doğasıyla bilinir.

Peki insanlar bu akıllı canlıların gerisinde mi kalıyor? Teknolojik gelişmelerin en iyisini ürettik, yüzlerce tarım tekniğini ortaya çıkardık, toplumların kültürlerini doğurduk. Herhangi bir zeki hayvanın gerisinde kalabilir miyiz? Yapabiliriz!

Tilkilerin dünyalarında ne gibi gelişmeler kaydettiğini kim bilebilir? Dilleri, yaşam tarzları ve dünyaları hakkında ne biliyoruz? Ya onların zekası bizimkine eşitse, hatta bizimkinden daha iyiyse? Bu durumda, gerçeği öğrenme dürtüsü hissetmiyor musunuz? Bunu öğrenmenin bir yolu var! Resimde akıllıca saklanan tilkiyi bulabilir misin?

kapak-001.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ TİLKİYİ BULABİLİR MİSİN?

Zekanızı kanıtlamak için sadece 10 saniye içinde gizli tilkiyi bulmalısınız. Kurallar ve düzenlemeler oldukça basit. Telefonunuzda 10 saniyelik bir zamanlayıcı ayarlamanız yeterlidir. Burada hile yok! Artık zamanlayıcıyı ayarladığınıza göre, başlatın ve daha fazla zaman kaybetmeden görüntüdeki gizli tilkiyi aramaya başlayın.

Yukarıda paylaşılan görsel, bir açık hava sahnesini gösteriyor. Bu resimde bir tilki gizlidir ve görevi tamamlamak için 10 saniye içinde tilkiyi bulmanız gerekir. Zekanızı test etmek için bu görevi tamamlayın.

TİLKİ NEREDE SAKLANIYOR? ONU BULDUN MU?

Bunlar gibi optik illüzyon meydan okumaları, zekanızın yanı sıra gözlem becerilerinizi de test etmenin iyi bir yoludur. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın tek yolu bu değildir.

Ancak, IQ seviyenizi gerçekten bilmek istiyorsanız, profesyonelce oluşturulmuş IQ testleri öğrenmenin en iyi yoludur. Gizli tilkiyi buldun mu? Acele et, zaman bitiyor. Resmin etrafına dikkatlice bakın, tilki her yerde olabilir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız gizli tilkiyi fark ettiniz? Kartal gözlü kullanıcıların bir kısmı tilkiyi çoktan görmüş olabilirken, diğerleri hala onu arıyor olabilir. Nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? Aşağıdaki resmi kontrol et ve nerede saklandığını öğren.

2-010.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN