Bu resimde gizli bir sincap var! 14 saniyede bulanların IQ'su en az 140'ın üzerinde çıkıyor! Yapabilir misin?

Bu resimde gizli bir sincap var! 14 saniyede bulanların IQ'su en az 140'ın üzerinde çıkıyor! Yapabilir misin?

Optik İllüzyon IQ Testi: Yüksek zekaya sahip kullanıcılar bu bu optik illüzyon testini kolayca çözebilir. İnsanların yalnızca %2'si ormanın içine gizlenmiş sincabı 14 saniye içinde bulabiliyor. Yapabilir misin?

Aşağıdaki görüntü, ormanın içinde bir yerde bir Sincap'ın saklandığı bir Ormanın resmidir. Ormanda birçok hayvan ve Kuş görebilirsiniz. Bunlardan bazıları tilki, Ren geyiği, Rakun, Baykuş, Geyik, Tavşan, fare, ayı vb. İllüzyon, kullanıcılara "Sincap nerede?" diye soruyor. Bu görüntüde gizlenen Sincabı insanların sadece %2'sinin bulabildiği iddia edildi. Bu optik illüzyon görüntüsü, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur.

1-006.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ SİNCABI BULABİLİR MİSİN?

Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel illüzyonlar gibi pek çok optik illüzyon türü görmüş olmalısınız. Optik yanılsama, bir nesnenin veya çizimin ya da beynin nesneleri algılama biçimine meydan okuyan insanların akıl almaz, son derece büyüleyici, şekil değiştiren bir görüntüsüdür. Böyle zekice bir örnek, Ormanın içinde bir yerde saklanan bir Sincap resminde görülebilir.

SİNCABI 14 SANİYEDE GÖRDÜNÜZ MÜ?

Gizli sincabı bulmakta zorlanıyorsanız, ormandaki sincabı bulmanıza yardımcı olmak için buradayız. Ormandaki ağaçlara çok dikkatli bakmanız gerekiyor. Sincap, resmin herhangi bir yerinde saklanıyor. Onu bulmak için çok vaktiniz yok. Yalnızca yüksek zekaya sahip kullanıcılar verilen zaman sınır içinde sincabın yerini tespit edebiliyor. 14 saniye içinde sincabı gördün mü?

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

14 saniyede gizli sincabı bulanları tebrik ederiz. Hala arayanlar üzülmesin, gizli sincabın nerede olduğunu paylaşıyoruz. Sincap resmin sağ üst köşesindeki ağacın çam kozalağının altına saklanıyor. Kolaylık olması için, aşağıda verilen resimde Sincabı vurguladık:

2-001.jpg

Görüntü, ormanda gizlenmiş sincabı bulmaya çalışan binlerce yetişkinin kafasını kaşımasına neden oldu. Çalışmalar, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olma eğiliminde olduğunuzu gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN