Canlı yayında gelen soru herkese küçük dilini yutturdu! Nur Viral utancına soruyu bile soramadı: “Ayıptır, günahtır”

Canlı yayında gelen soru herkese küçük dilini yutturdu! Nur Viral utancına soruyu bile soramadı: “Ayıptır, günahtır”

Beyaz TV’nin ilgiyle takip edilen Hayatta Her Şey Var programında canlı yayında gelen soru herkese küçük dilini yutturdu. Seyirciden gelen her soruya yanıt vermeye çalışan Yusuf Kavaklı ile Nur Viral bu soru karşısında ne yapacaklarını şaşırdı…

Beyaz TV ekranlarında seyirciyle buluşan Hayatta Her Şey Var programı her bölümü ile yoğun ilgi görüyor. Sunucu Nur Viral’e eşlik eden Yusuf Kavaklı seyircilerin sorusunu titizlikle yanıtlamaya özen gösterirken, bugün yayınlanan bölümde gelen soruya Nur Viral “Bu soruyu da soramam” sözleriyle isyan etti…

BU KADAR DA OLMAZ DEDİRTEN SORU

Bir seyirciden gelen soruya isyan eden Nur Viral, soruyu okuyamayınca soru ekrana yansıtıldı. Seyirci Yusuf Kavaklı’ya “Karşı cinse aşırı ihtiyaç duyuyorum. Aklımdan çıkaramıyorum. Çok mu günaha giriyorum?” sorusunu yöneltti.

nur-viral-canli-yayin-sorusu-1.jpg

Emekli müftü Yusuf Kavaklı ise soruyu görünce sinirlenerek “Hey gidi akıllar nereye gidiyor?” dedi.

'Niye ihtiyaç duyuyor harama ihtiyaç duyuyor. Fırsat bulsa günahın daniskasını işleyecek. Onun için bu soru sorulmaz hocaya ayıptır günahtır' derken, Nur Viral da “Ben ilk defa hocaya bir soru soramadım yani” diyerek tepkisini gösterdi.

nur-viral-canli-yayin-sorusu-2.jpg

Viral sözlerini, “Karşı cinse tabii ki ihtiyaç duyabilirsin ama bu nedir Allah aşkına ya “ diyerek sonlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN